Over KPJ Posterholt

Wij zijn een vereniging die zich richt op landbouw en het plattelandsleven. Ons doel is om een gemeenschap van jonge mensen op het platteland op te bouwen en hen een platform te bieden om te netwerken, te leren en te groeien. Onze activiteiten omvatten sportactiviteiten, excursies, workshops en gezellige bijeenkomsten. We willen jongeren betrekken bij het plattelandsleven en de landbouwsector, hen bewust maken van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en hen helpen zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke en actieve burgers.

Onze activiteiten:

Bij KPJ Posterholt bieden we een verscheidenheid aan activiteiten en evenementen  op het platteland. Of je nu van sport houdt, geïnteresseerd bent in landbouw of gewoon wilt socializen met gelijkgestemde, we hebben iets voor jou! Onze activiteiten omvatten onder andere excursies naar interessante locaties, workshops over diverse onderwerpen en gezellige bijeenkomsten om te socializen en te netwerken.

– BBQ
– Speurtochten
– Beruchte kien avonden

 

Onze geschiedenis: 

KPJ Posterholt is opgericht in [jaar] met als doel jonge mensen op het platteland te verenigen en hen te betrekken bij het plattelandsleven en de landbouwsector. Sindsdien hebben we talloze evenementen en activiteiten georganiseerd om jongeren te helpen groeien en zich te ontwikkelen. Onze organisatie groeit nog steeds en we blijven ons inzetten om jonge mensen te helpen een verschil te maken in hun gemeenschap.

Onze trotse Sponsors

Volg je ons al op social media?

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, nieuws en evenementen? Volg ons dan op socia media!

 

Wil je ons iets vragen?